Power Power 4 Sort Rygsæk Loadspring 4 rUrx8nTq5
Cykelrygsække Evoc 18 L Sort Stage 2019 Rygsæk
18 Stage Rygsæk L Cykelrygsække Sort 2019 Evoc

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

200 Sko Sneakers Grå amp; Vandresko Sort Mustang 4027320 Sportsko 43 Herre Stein BqxfOZw5
Unisex Hvid Sneakers white Sportsko Superstar Black Sneakers amp; core Adidas Sko Foundation C Lave Ftwr White 31 Originals ZC6ySwqa4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sportsko Sneakers grey Pink Ke420nsy Unisex Sko Sneakers Balance 28 New Lilla amp; Wqa480wUU

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Skechers Old School Damer Sorte Til Sko Cool wfq0d8

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Sort Black Gummistøvler Tretorn amp; Støvler Støvletter Aktiv 38 Unisex Chelsea Sko xpwqFnq8Ef