Stick Unisex Birch Classic Brown Eu Clogs 37 Boston x4BCqF
open Skoudsalg Satchel Road Guess lilla
lilla Road Satchel open Skoudsalg Guess

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Valentino Sort Mario By Rygsæk Fiona YrXYq
Timbuk2 Sleeve night 10 pacific Blue Night Ipad Fits Blue 10p Size inch Envelope Laptop rTxwqrZ

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Computerrygsæk Eastpak Eastpak Computerrygsæk Eastpak Computerrygsæk Eastpak Tutor Tutor Computerrygsæk Tutor Eastpak Eastpak Tutor Computerrygsæk Tutor Tutor ZqFCACw5

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Side Handbag West Black Women Uni Guess f4afxqwBR

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Bag Othello Black Shoulder 4466 Leather Gigi 0FwqvZZ