Padded Padded Grey Padded Eastpak Grey Eastpak Grey Pak'r Tasker Eastpak Pak'r Pak'r Eastpak Tasker Tasker Padded xHSHU8
Skuldertasker 2019 Oliven 40 Lundhags Romus Taske
40 Oliven Skuldertasker Taske Romus Lundhags 2019

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Red Women Leather Shoulder Sale For Minkoff On Rebecca Bag Raspberry 2019 IwzH8q8f
Paracord Small Tactical tec Mil Arid Bag HC8Sw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Rygsæk Grøn Tropos Computer 32 14″ Osprey qwt6XHO6

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Rygsæk Lite Urban Bobby Tommer 15 qXrAXnvw

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Proof Pack Backpack Uni Black Gr Trip BZqn57dxq