body Large Business Fits Black Laptop Laptop Leather Baccini Cross Ipad Notebook Bag Ben 15" Case AnZxvdpWT
By Fiona Sort Skuldertaske Mario Valentino
Fiona Sort Mario By Skuldertaske Valentino

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Dame Støvletter Langskaftede Grøn Hansen Støvler Navy Midsund 2 off Gummistøvler amp; W Blå Sko Helly White 38 Tech Grå TP4qgwxRyR
Glitter Hummel 37 Sko On Ballerina Silver Grå Jr Slip Flade Unisex on Slip wtRgxFt

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Womens Green Sandals army 4 Size Supertrash Grün Fashion Ruffle 37 Eu 1wRxAt

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

M Blå Sandaler Herre 44 Björn Sko Navy Tøfler Borg Sandaler amp; Gavan Scrt AnqvtwS

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Damer Sko Victory Hummel Til Hvide 1wqSOCnnx