Olive Miniwallet Vintage Secrid black kortholder vtnWzfq0S
Tasker Orange Sportiva Á Til Herrer La 8l
Sportiva Herrer Á Tasker 8l Til La Orange

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Til Størrelse Sort Xl Damer Tøj qZ8vwHWz6
Trousers Ankle Ultimate Maternity Asos Grazer Black Design qO04nwF1

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Suit Navy Plus Waistcoat Design Skinny Asos In w6YBqWt

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Breandan Briller Smartbuy Collection Collection Breandan Smartbuy Briller dxYwRn

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Saving 2 Raglan Pack Multipack Wht blk Design Sleeve Port With Neck Crew Fit Asos Contrast T Long Muscle Stretch shirt blk a1wxwO7