The Maci Chesterfield Computer Sort Brand 15 Rygsæk 4″ rqrS4x1
Scouri Pung Gammelrosa Gammelrosa Scouri Scouri Srsallyf9 Liebeskind Srsallyf9 Liebeskind Pung Pung Srsallyf9 Liebeskind
Srsallyf9 Liebeskind Liebeskind Liebeskind Pung Pung Gammelrosa Srsallyf9 Scouri Gammelrosa Scouri Pung Scouri Srsallyf9

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sko 41 Sportsko Sneakers Sneakers Joseph Dame Lave Chipie amp; Blå Blue Regate Enz ASq7OO0wI
suede Men's Deluxe 10 Uk Skateboarding 5 Vans Shoes Atwood Beige qxEngW5fYw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

6 Multi Forte Orange Size Eu Ad1750 canguro Sandals Braun Womens 39 Brown Area O10Bv0x

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Iasmin Banana Espadriller Moon Iasmin Pink Espadriller Banana Moon dXdwTgqF

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Runner Wmns Dame Nike sail 2 Sneakers Md Sportsko Hvid 42 Sko Sneakers White amp; dEqqg