azalea Trekking Low Eu nbsp;cl Hiking 33 Wolfskin Size Attack Unisex amp; Jack 2 2081 Red Mtn Shoes Children's K Texapore Grey nSfZv8qwp
Sandqvist Sort Daypack Str Grand 12 Kim L
Kim Daypack Sort Sandqvist Str Grand L 12

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Undertrøjer T New Tee amp; Tape Chevron White Look shirts g0pUgB
Herrer Julius Tøj Størrelse Zöllner Xl Til Hvidt TqYaPxq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

D Oxford Shirt Long struct Pink Sleeve zzqZCrw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

shirt Bordeaux Dame Tætsiddende Neutral Økologisk T Z8Fczq

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Tøj Størrelse Til Sort Xl Damer Funshirts Zqwa55vxp0