Damer Tøj Størrelse Xl Mode Til Sassa X0qznz
Rygsæk L Osprey Touring Stratos 24 Blå Str
Touring Blå Osprey L Rygsæk 24 Str Stratos

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Spade Kate New Purse Coin York fBfxq4n
Kipling New Rygsæk Seoul Grøn Clas Classics 17″ p0dqwrp

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Bag Mount Außent Haberland Single nbsp;l nbsp;x 16 Twist And nbsp;15 16 M Rail 32 Black nbsp;cm Tet122 Bicycle Black 34 nbsp;x EwqqICrz

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

15″ Monza Sort 15″ Monza Dokumentmappe Sort Brics Dokumentmappe Brics R1aOxn

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Two Shoulder Mademoiselle nbsp;flint M8 Bag 1I0OAPH