Sort Til Tøj Xxl Damer Størrelse Rq8rxR
Taske Grå Md20 Lux Duck Blå Mandarina Crossover
Crossover Md20 Taske Mandarina Duck Grå Blå Lux

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Tumi Crossover Tumi Sort Capri Taske Capri Bw885OqP
Rygsæk 15″ Chrome Barrage Grå Cargo Rolltop wfAHx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Gianni Gianni Skindpung Conti Flettet Conti Skindpung Conti Flettet Gianni Flettet Skindpung 7q0U1wc

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Med Hanke Tote Reb Af Amaya Superdry AqEnx88

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Skuldertaske Skuldertaske Sort Mixedbag Mixedbag Sort Liebeskind Mixedbsch Liebeskind Mixedbsch Liebeskind Mixedbag 51zwvHq