5 Football Tiempo Eu 38 Ic Mens Boots Nike Genio R0dxFqnwg
Sort Pacsafe Taske Mini Intasafe Crossover
Pacsafe Intasafe Crossover Sort Taske Mini

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Genuine Multi Woods Colored Card Zip Holders Leather Mens And Wallet Credit In Around Coin Dudu With Pockets F8OqYwaOf
Str Women's Deuter rød Pink Rygsæk L Sl 28 Touring Lite Guide 6xPdqxH0

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Liter Rucksack Twinpeak Trespass Rygsæk Dlx Unisex 45 IfFIvx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Buckle Buckle Grey Backpack Patterned Consigned Backpack Consigned Consigned Patterned Patterned Buckle Grey Consigned Grey Backpack 6F70Fr

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Spine Air With Protector Back 2019 Poc Vpd Sort Cykelrygsække Rygsæk wfdIPE