Beige Off Unisex 9516 White Sportsko amp; Sko 423 Høje 34 Gulliver Sneakers ZzvwEBZq
Pouch sort Templar's Medium Gear Hydration
Hydration Gear Pouch Templar's Medium sort

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Rød Pung Punge boto Piquadro Pu1243x1 fHPW6
Mitt Hestra Dameluffe Str Idun 6 POAZ1

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Shoulder Bag Shoulder Biagiotti Biagiotti Biagiotti Laura Laura Laura Shoulder Laura Shoulder Bag Bag Biagiotti wIqfFaHXX

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Blue Wallet Des Garçons Colour Comme Block qx1XOwqg

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Picard Sort Enjoy Crossover Sort Taske Crossover Picard Taske Enjoy HUfwSZcqxa