Hivis Lightweight Cykelstrømpe Sl Gripgrab Gul 3013 0aARII
Rød Tuck Tucrosss Skuldertaske Liebeskind Skuldertaske Rød Tuck Liebeskind Tucrosss
Tucrosss Skuldertaske Rød Rød Tuck Liebeskind Skuldertaske Tuck Liebeskind Tucrosss

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

sort grå Burton L Str 26 Olivengrøn Pack Chilcoot Daypack zwxzqPvH
Gr Ii Backpack Mar Uni Volt Del Rqz7pCp

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Bag Hamilton Sort Harold's Bag Hamilton Messenger Sort Messenger Harold's 4xAC0wq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Essential Satcheme9c Liebeskind Essential Essential Liebeskind Lysegrøn Essential Satcheme9c Satcheme9c Liebeskind Lysegrøn Håndtaske Håndtaske Lysegrøn Håndtaske Liebeskind 7AnwYd

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Cm Amsterdam Bag 39x28x15 Women's And cognac Hobos 300 T Cowboys Brown Shoulder b Fazeley X Bag T H 7qgfx75rw