Rejsetaske Cm Base 70 Gul The Camp Face North 7OEqwIx0
Rød I Urban Line Fila S'cool Rygsæk
I Line Rød Urban Fila Rygsæk S'cool

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Rosca Rosca Bæltetaske Bæltetaske Ellesse Rosca Rosca Ellesse Sort Bæltetaske Sort Ellesse Sort Bæltetaske Ellesse qpHPw
Backpacks Bum Pon Secret Bags pon amp; nH1xE0za

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Wallet Des Men Comme Red Leather Garcons For 2019 qP6qnaEUd

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Classic Rød Targus Versavu 360 Premium Ipad Case Rotating qAwC60

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

L Fogblue Bergans Rondane 24 Lava Str Vandrerygsæk wIYPIq