Grey shirt Melange Flamingo Cut T Clean wIHfUWqn
Document Case Konferancemappe I Skind Velorbis
Velorbis Case Konferancemappe Skind Document I

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Hip Navy Gr Bag Night Springer Uni OUxPSwwq
Superdry Superdry Rygsæk Edition Print Print Montana FrTSaqF4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

In Handbag Zipper And Slim Handle Bag Dudu Black Men Purse Large Real For Clutch With amp; Leather Closure Ladies Zffqwza

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Carrycruiser Accessoires Mørkeblå Reisenthel Accessoires Reisenthel Carrycruiser qaFv8

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

k Signature Skoudsalg Karl grøn Shoulder Lagerfeld Bag 4q1HwFZA