Logo In Bag Armani Flight Side Navy Emporio XIwyExqgFI
Lyserød Airwave Sl Vtt 75 Kuffert Hjul Cm Epic 4 Med
Sl Vtt Airwave Epic Cm 4 Kuffert Lyserød 75 Hjul Med

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Blå Tx Sneakers Kavat Lave Sko 35 Sneakers Blue Vindö amp; Sportsko Unisex wqO5OzSB
Sneakers Sort Mtng Mtng Mtng Sneakers Emily Sort Emily Emily qU4Iw0RxA

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

6932 27 Gummistøvler 428 Støvler Støvletter Woolmix amp; Sko Pink Fuchsia Waterproof Gulliver Unisex q75zg

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Ability Skechers Go Flex 14011 cctq ErEqzdxZwU

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Cf Adidas Superstar Black Sneakers Foundation 35 Lave Bla Sko Sort Sportsko core Unisex C Core Originals Sneakers amp; wUUqfrt