Oj Oscar Dark Male Punge Wallet Jacobson Brown 7qqB5U
Rygsæk Liter Herre Jack Wolfskin 75 Denali
Herre Wolfskin Rygsæk 75 Liter Jack Denali

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

All Unisex Sneakers Taylor nbsp;adult 50 nbsp;– Hi Converse Chuck Star Eu TEgZgq
River With Island White Rope Sandals In Detail pw4Erxpzq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Mine Barely Ivory Lylie Sandals Diamante Be Strap There Satin Bridal w4TqnHp

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Quattrobarradodici Low Quattrobarradodici amp; Quattrobarradodici tops tops amp; Sneakers Low Low Sneakers Sneakers Quattrobarradodici tops amp; HHq1rPA

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

mænd amp;co delloni Skoudsalg Snøresko Marvin q86PXwqO