In Pinko Bag Red Canvas Nuvolari 0wpExqapyT
Bag Italy Leather 44 Made In And Cm 44x30x13cm Hand Ctm Shoulder Woman
44 Bag In Leather Ctm 44x30x13cm Woman Hand Cm And Italy Made Shoulder

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

4 black Shoes Skateboarding Mt Women's Wos white grey Uk Scout Black Etnies qSvXw0I
Enz Sneakers Chipie Blå Babies Unisex 28 Lave Delave Josepe Sko Sneakers Ciel amp; Sportsko p55wBq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Herrer Nemeziz Adidas Til Sko Hvide RqAIA

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Cot Superga kvinder Strapu Sneakers Skoudsalg 2750 3 rtqwtT4a

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Night Lave amp; Unisex Sneakers 34 Uy parisian Vans Lace Elastic Sportsko Imperial Sneakers Blå Sko Authentic Blue CAvq0