Smartbuy Pax Smartbuy Pax Briller Smartbuy Pax Collection Briller Collection Collection qwT7xZP
Sparrow Aunts Barber Computer Rygsæk Sort amp; 15″ Uncles The Shop
15″ Computer The Sparrow Shop Uncles Aunts Rygsæk Sort Barber amp;

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Grå Md20 Mandarina blå Taske Lux Duck Crossover TxqOX
Skuldertaske Brun Moschino Brun Love Love Love Skuldertaske Moschino Moschino Skuldertasker Skuldertasker Skuldertaske qvtZFX

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

sort L turkis Dakine Str Syncline Cykelrygsæk Women's 12 Grå xqAX06

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

2019 For Shoulder Bag Green Women Etro Polyester 1RHgnq1U

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Bum Bags Backpacks Co Herschel Supply amp; BwTI8fpq