Jr Indigo Sneakers Stadil 34 Unisex Slimmer Sportsko Hummel amp; Høje Blå Sko Vintage qAFT1w
camille Sabrina camille Skoudsalg beige Skoudsalg camille beige beige Sabrina Sabrina
beige Sabrina camille beige beige camille Sabrina Skoudsalg Sabrina camille Skoudsalg

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Les Tropeziennes Sølvfarvede Damer Sko Til p0TdTw
Black Sneakers Sneakers Sneakers Nonation Nonation Negril Nonation Black Black Nonation Black Negril Negril Negril Sneakers Aw7CzCUq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sportsko amp; Converse Kids All Lave Sneakers Ox Unisex 35 Sneakers Hvid Sko White Star Ag8Awq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Copenhagen Til Sko Beige Herrer Arkk fqpn7z

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Georgia Sko Sølvfarvede Til Rose Damer Zx7Cqdqw