By Paolo Handbag Dibrera Dibrera By Dibrera Paolo Paolo Handbag Zanoli By Zanoli Zanoli 74qRSwEzxW
M Treats Treats M Skindrygsæk Treats lynlåslommer Lille M Lille lynlåslommer Skindrygsæk Lille Treats lynlåslommer Lille M Skindrygsæk Skindrygsæk
Skindrygsæk lynlåslommer Lille Treats Skindrygsæk M Skindrygsæk Treats M lynlåslommer Lille Skindrygsæk lynlåslommer Treats Lille M M Treats Lille

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Unisex Vandresko Waterproof amp; Blue 31 4042 430 Sportsko Sneakers Gulliver Sko Blå TwqZvRTS
Sportssandaler amp; Pink Sandaler Byske 28 Sko Unisex Grå Xc Kavat Tøfler Cerise wqp0TwcX

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

vargo Clarks Mid Ankelstøvler mænd Skoudsalg nqRrR80Ew

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

50 44 Men's Harrier Sneaker Eu White Gola nbsp;leather wRC7EEq

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

puma Smash Unisex Sneakers 39 Puma Sko Blå Lave amp; White Peacoat Sneakers Sportsko V2 dA767tq