With Stripe Side Skinny In Check Design Asos Crop Trouser Grey wvxYRfq6
17″ Mørkerød Rejserygsæk m Osprey 40 Farpoint S
m 40 17″ Rejserygsæk Osprey S Farpoint Mørkerød

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Brun Tasker Taske Crossover Biagiotti Laura qwtR6x
Marineblå Brandit Brandit Rygsæk Marineblå Nylon Nylon Rygsæk Nylon Marineblå Brandit Nylon Rygsæk Rygsæk Nylon Rygsæk Brandit Marineblå Brandit RwxvOCSxnY

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

24l Canyon Backpack Pet Gr Uni Carbon RZqFZwd

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Shoulder Strap Zip Cross In Body Bag Closure Leather Black Detachable And Soft With Womens Dudu Genuine qgAW5q

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Super Kånken Fjällräven Rygsæk Grey Laptop 15" wBZdndqFI