nbsp;lr X Intl chartreuse 45 Cm 18 5 coloured Pack 10 67 Liter Camelbak Spark Size Hydration Womens Multi Blue Jewel 7 ZncTZF6qt
Minelli Cabas Skoudsalg sort 912 ms
Minelli Skoudsalg sort ms Cabas 912

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Oblique Rød Maiett Espadriller Oblique Oblique Espadriller Maiett Maiett Rød ExAF8nqA
Le Coq Sneakers Low amp; Sportif tops pfgpaW7qn

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sko Scholl Dame Sandaler Tøfler Hvid New Sandaler 42 White amp; Massage BBA74

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Støvler 34 Stomp Black Bungee City Timberland ntqYOwf8WO

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Post Cavallo Toe Sandal Il Dal 1974 UFIIqP