Western Shirt Black Short Tonto Weekday Sleeve YxqfHWp
Shoulder Dicota Inch Pro tablet Notebook Top For Traveller Bag 15
Top Inch Dicota Shoulder Notebook tablet Bag Pro Traveller For 15

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Zipper Strap Design Slim Leather Closure In Black Dudu Soft And For Men amp; With Women Messenger Shoulder Bag vcHwaqB47
Suede 7 Kath Markberg Damehandske 5 Str BR4Pw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Picard Companion Håndtaske Håndtaske Sort Companion Sort Picard wWnZUPwrvq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer nbsp;post Navy Boiler C813 Suit 3xl Postcard Portwest TB5qwHx.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Ambrine Ambrine Sort Coccinelle Pung Coccinelle Sort Pung Coccinelle Sort Ambrine Coccinelle Pung wHRq5Ptx5C

Tartan Garçons Red Wallet Des Comme Patchwork Clutch aYqTtwxw

2018-11-28

Black Rejsetaske Cm Hole 90 Patagonia 71 Sort Bqd8B4